پاسخ: >> به اسم گارانتی مردم رو سرکار می ذارن...!!!!
من که تا بحال 2 بار کارم به گارانتی کشیده که هر دو بسیار خوب عمل کردن !!! :1. (5):
اولیش مربوط میشه به مانیتور f700p که لامپ تصویرش سوخته بود ... و کمتر از 3 ساعت کلش طول کشید که اونو بردن یه دونه نو (پلمپ) آوردن دم در خونه دادن تحویل ... ( این از خدمات گارانتی خوب مادیران ) :yes:
دومیش هم مربوط به مادربرد آلباترون هستش که بوت نمیشد !!! دادیم گارانتی ( انفورماتیک گستر) ...بعد از تقریبا 18 روز از تهران یه دونه نو با بسته بندی خوب و تشکیلات فرستادن ... :1. (38)::yes:
این بود سروکار ما با 2 مرکز گارانتی که خوشبختانه هر دوش به خیر و خوشی و رضایت کامل ما انجام شد و هر دو قطعه تا به امروز هیچ گونه مشکلی پیدا نکردن خوشبختانه !!! :party:
حدود یه ماه پیش چیپ مادبردم سوخت . giga ma 770 ds-3 بردم نمایندگی بعد از 4 روز زنگ زدن بیا تعویض شده . هیچ هزینه ای هم نگرفتن . گارانتی آواژنگ .....
بلا خره اون شرکتهایی که لیاقت تمجید کردن رو در امور گارانتی دارن رو باید ستایش کرد که مشترهاشونو یه ماه و دو ماه سره کار نمیزارن ......
از بچه ها کسی در مورد گارانتی گلسان صحبتی نکرده ؟؟؟
به نظر من بهترين گارانتي مادربورد و گرافيك گيگابايت شركت آواژنگ و بهترين گارانتي هاردديسك هم شركت سازگارارقام هست.(يه مسئله حاشيه اي اينكه گارانتي محصولات Iriver توسط آواسان مفت نميارزه و گارانتي افتضاحيه)
نقل قول:
حدود یه ماه پیش چیپ مادبردم سوخت . giga ma 770 ds-3 بردم نمایندگی بعد از 4 روز زنگ زدن بیا تعویض شده . هیچ هزینه ای هم نگرفتن . گارانتی آواژنگ .....
بلا خره اون شرکتهایی که لیاقت تمجید کردن رو در امور گارانتی دارن رو باید ستایش کرد که مشترهاشونو یه ماه و دو ماه سره کار نمیزارن ......
از بچه ها کسی در مورد گارانتی گلسان صحبتی نکرده ؟؟؟
گلسان هم خدا وکیلی ادم های خوبین فقط یکم گرون فروشن والا من سرو کلم با خودشون نیوفتاده من چون همکار نزدیکمون این گارانتی رو دارن همیشه می دیم به خودش نوع می گیریم 4870 خودم هم گارانتی اونا هست یه بر چسب گارانتیش رو واسه باز کردن کندم زنگ زدم گفتم از حرارت زیاد بر چسب افتاده گفت مشکل نداره اگه اتفاقی افتاد براتون انجام می دیم :دی
بله بنده هم مادربردی Asus داشتم خدا بیامرز اگر دوستان یادشون باشه اولین اورکلاک و پست هامو با اون سیستم میزدم و گفتم که سوخت فرستادیم مثلاً گارانتی و تعمیر که الان حدود 5 یا 6 ماهه که هنوز برنگشته وقتی هم برگرده از من انتظار داره هزینه تعمیر بدم!!! فکر کنم گارانتی MCT بود
نقل قول:
دوست من سلام
ما قبلا با هم صحبتهایی کردیم و گفتم اون رمها از اونجایی که خریدید و الان دستشونه رو بگیرید و برای من بفرسیتد تا من براتون کار رو انجام بدم . ببنید این رمهای تریسیر الان تو بازار نیستش و خود شرکت هم نداره ولی من رمها رو به دستم برسونید با اینکه زینفع نیستم حاظرم کارتون رو انجام بدم و کالاتون رو با یک کالاهای خوب دیگه تعویض کنم تا این رمها بیاد و من میبرمش گارانتی و رمها رو برای خودم بر میدارم تا کارتون راه بیافته /.
البته این رو هم بگم قمیت رمها در ایران متفاوته و باید در اینجا با هم بعد از رسیدن رمهاتون به دست من به توافق برسیم تا حرفی خدای نکرده نمونه و این کار برای من سودی نداره و فقط کار راه اندازه همین
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
ba salam khedmat dustan
agar fingilishi minevisam ozr mikham font farsi mojud nist
اصلاح شد
-------------------
با سلام خدما دوستان
نمی دونم چه جوری می تونم از جناب حسینی عزیز تشکر کنم...؟؟
مشکل بنده رو حل کردن به همین زودی و یک مدول 2گیگ کروشیال سالم برای بنده ارسال کردند...
با توجه به شرایطی که من داشتم لطف ایشون رو هیچ وقت فراموش نمی کنم و امیدوارم که بتونم این محبت ایشون رو یه روزی جبران کنم...:give_rose:
و امیدوارم که شخصیت شما دوست عزیز و حس انسان دوستی شما الگویی برای دوستان سخت افزاری باشه خصوصا "رایان صبا" که مادیات رو به خریدار (کسب رضایت خریدار) ترجیح ندن...
با نهایت تشکر و احترام...:11()::11():
نقل قول:
ba salam khedmat dustan
agar fingilishi minevisam ozr mikham font farsi mojud nist:give_rose:
nemidunam chejuri mitunam az jenab hoseini aziz tashakor konam
moshkel bande ro hal kardan va be hamin zudi ye modul 2G crucial salem baraye bande ersal kardan
ba tavajoh be sharayeti ke man dashtam lotf ishun ro hich vaght faramush nemikonam va omidvaram betunam in mohebate ishun ru ye ruzi jobran konam
va omidvaram ke shakhsiate shoma dust aziz va hese ensan dusti shoma olguii baraye digar dustan sakht afzari bashe khosusan "RAYAN SABA" ke madiat ro be moshtari tarjih nadan...
ba nahayate tashakor va ehteram:11()::11():
(dustam modir agar zahmat tabdil in post be farsi ro bekeshan besyar mamnun misham
درود
منرو شرمنده نکنید دوست من . همه چیز پول و سود و این حرفها نیستش که . امید وارم که در کارتون که در زمینه همین رمها هستش موفق بشید و امتیاز بالایی رو بیارید . :11()::give_rose:
موفق باشید
احسنت آقای کريم خانی ،ببينيم با رم جديد چه رکوردی ميزنی،رکوردت چرا جابجا درج کردند
:1. (27):
نقل قول:
احسنت آقای کريم خانی ،ببينيم با رم جديد چه رکوردی ميزنی،رکوردت چرا جابجا درج کردند
:1. (27):
ممنون دوست عزیز...:11():
شما هم مسابقه رو پیگیری می کنین...؟؟؟:give_rose:
راستش دیگه نتونستم بی کار بشینم گفتم با رمهای خودم تست بگیرم... امروز چند بار آپدیت کردم نتیجه رو واسه همین جابجا شده تا فردا درست می شه...:1. (26):
اینم آخرین نتیجه تا این لحظه...!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این رمها از 1040 بالاتر نمی رفتن ولی تا 1254 فعلا که رسوندم...!!
تا رمهای جدید برسه با اینها ور می ریم...:1. (38):
با سپاس...:1. (21):